
V gostinstvu se srečamo z vodo v vseh njenih stanjih. Gost si zaželi vodo pri sobni temperaturi, spet drugič hladno, za tople napitke "vročo" vodo in ne smemo pozabiti na gazirano vodo. Gostinstvo se poslužuje različnih modelov in načinov za serviranje vode. Voda iz pipe v Sloveniji je pitna. Natočimo jo lahko v kozarec ali vrč in tako serviramo gostu. Ob večjih dogodkih ali na zahtevo gosta poslužujemo vodo, ki je ustekleničena. Ustekleničena je lahko v povratno steklenico ali v plastenko, katera kasneje konča med odpadno plastično embalažo. Da bi se izognili težavam zagotavljanja varne pitne vode v vseh stanjih smo poskrbeli mi. Vodne fontane v eni enoti ponujajo možnost črpanja vode pri sobni temperaturi, ohlajeno ali segreto na želeno temperaturo in ob enem z možnostjo dodajanja CO2, tudi gazirano vodo. Voda brez vonja, barve in okusa v vseh stanjih je tisto, kar si naši gostje želijo in to lahko z vodno fontano HišeVode dobijo.

